Borba protiv Belivukovog klana mora biti bespoštedna Bečić se oglasio povodom prisluškivanja Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 14:19

"Borba protiv Belivukovog klana mora biti bespoštedna" Bečić se oglasio povodom prisluškivanja Vučića

Bečić je rekao da u slučaju prisluškivanja jeste bitan pojedinac koji je pritisnuo taster

Predsednik odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić izjavio je danas da Srbija pokazuje da je ozbiljna država i da je naš državni vrh na čelu sa predsednikom Vučićem rešen da se do kraja obračuna sa organizovanim kriminalom.

- Borba protiv organizovanog kriminala i prvenstveno Belivukovog klana mora biti bespoštedna, bez obzira do koga će istraga da nas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovede. Ovo je slučaj u kom se mora doći do samog vrha mafije i do svakog pojedinca iz državnih struktura koji je stajao iza te organizacije i sarađivao sa njom na bilo koji način - rekao je Bečić i dodao:

- Počinioci moraju odgovarati za sva krivična dela koja su počinili, naročito za monstruozna ubistva koja su normalnom čoveku nezamisliva. Posebno se mora do kraja rasvetliti i procesuirati nezakonito prisluškivanje predsednika Vučića i članova njegove porodice. To je ozbiljan slučaj ugrožavanja bezbednosti predsednika koji ne sme ostati do kraja nerasvetljen.

Bečić je dodao da u tom slučaju jeste bitan pojedinac koji je pritisnuo taster, ali mnogo je bitnije da se dođe do nalogodavaca.

- Mozda ćemo u toj istrazi doći do pojedinih državnih funkcionera i visokih funkcionera naše stranke, ali to ne sme biti prepreka da se ovaj slučaj do kraja istraži i da svi odgovorni budu izvedeni pred lice pravde - rekao je Vučić i dodao:

- Borba protiv mafije nije političko, već je pitanje nacionalne bezbednosti, i mi moramo dati i lični doprinos da potpuno očistimo delove bezbednosnog sektora od pojedinaca koji su sarađivali sa mafijom i bili logistika u zaveri i pokušaju prevrata i na kraju i fizičke eliminacije predsednika Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.