Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2023, 14:35

Borba: Formirana nova Vlada CG, Spajić premijer, koaliciju čine Evropa sad, Demokrate i predstavnici manjina

Iako se konačni rezultati vanrednih parlamentarnih izbora mogu očekivati tek sredinom naredne sedmice, deo medija tvrdi da je nova izvršna vlast već formirana i da će je činiti Evropa sad, Demokrate i predstavnici manjina, što će biti većina od 41 poslanika u Skupštini Crne Gore.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hoće li Bošnjačka stranka ući u vlast u Crnoj Gori: Ervin Ibrahimović mogao bi postati šef diplomatije

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jul.2023, 11:43

Nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, stranke i dalje pregovaraju o mogućoj vladi, a jedna od opcija koja se uveliko spominje jeste i ona gdje bi vlast činili Pokret Evropa sad, Demokrate i predstavnici manjinskih stranaka. Prema navodima crnogorskih medija, većinu u Skupštini Crne Gore trebalo...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.