Borac gostuje Zagrebu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac gostuje Zagrebu

Rukometaši Borac M:tela sutra će odigati posljednju gostujuću utakmicu u tekućoj sezoni SEHA Gazprom Južni tok lige.

"Crveno-plavi" putuju u goste ekipi Zagreba, od koje su izgubili u prvom dijelu sezone rezultatom 24:30.

Borac je u prošlom kolu savladao Tatran Prešov, i u prestonicu Hrvatske putuje kao pretposljednji tim na tabeli sa sedam bodova i učinkom od dvije pobjede, jednog neriješenog rezultata i 12 poraza.

S druge streane, ekipa Veselina Vujovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je dosadašnjem dijelu takmičenja odigrala je 16 mečeva, i ima učinak od 10 pobjeda i šest poraza, a Banjalučane dočekuje kao trećeplasiran tim na tabeli.

Pored nastupa u regioanlnoj ligi, Zagreb se takmiči i u Ligi šampiona, gdje su izborili nastup u osmini finala.

"Očekuje nas jedna teška utakmica u Zagrebu. Idemo tamo bez rezultatskog imperativa, totalno rasterećeno.U osam dana igramo tri utakmice što je nama problem, pošto nemamo dovoljan broj igrača u rotaciji, tako da ćemo sutra da izrotiramo i podijelimo minutažu. Šansu će dobiti oni koji su manje igrali, pogotovo mlađi igrači.Ponavljam, idemo totalno rasterećeno i nadamo se jednoj dobroj predstavi", istakao je trener Borca Igor Rađenović, a prenosi RTRS.

Utakmica Zagreb - Borac igra se u dvorani "Kutija šibica", sa početkom u 18 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Rukometaši Borca gostuju u Zagrebu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2015, 11:18

Rukometaši Borac M:tela gostuju danas (18 časova) u Zagrebu, gdje će s istoimenim domaćinom odmjeriti snage u 17. kolu SEHA lige...Banjalučani su svjesni težine zadatka koji je pred njima, ali ističu da će dati sve od sebe kako bi šampionu Hrvatske pružili što jači otpor..."Zagreb je favorit,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.