Boni i Klajd iz Kraljeva osumnjičeni za teške krađe

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2013, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boni i Klajd iz Kraljeva osumnjičeni za teške krađe

Mladić iz Kraljeva i devojka iz Peći s prebivalištem u Kraljevu, uhapšeni su zbog sumnje da su počinili pet teških krađa, i dve u pokušaju.

Krali šta nađu (Foto: Ilustracija)

Devetnaestogodišnji L.K. i osamnaestogodišnja A.K. osumnjičeni su da su u Kraljevu i okolini, i noću i danju obijali porodične kuće, ulazili kroz balkone i prozore, i krali šta nađu: novac, nakit, oružje, municiju, hranu.

 

Vrednost pokradenih predmeta od >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kojih je samo deo nađen i vraćen vlasnicima, procenjena na 260.000 dinara.

 

U policijskom saopštenju se navodi da su L.K. i A.K. u krađu išli automobilom ariljske registracije.

 

Protiv L.K. i A.K. su podnete krivične prijave, a posle policijskog zadržavanja istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu im je odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.