Bombe u zgradi opštine Priština

Izvor: RTS, 22.Jul.2009, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombe u zgradi opštine Priština

U zgradi opštine u Prištini pronađene dve ručne granate, saopštila je kosovska policija. Zbog sumnje da je umešana u postavljanje bombi, uhapšena jedna osoba.

Kosovska policija je saopštila da je danas oko 14 časova dobila informaciju da su u zgradi Skupštine opštine Priština postavljene dve eksplozivne naprave.

Odmah po dobijanju informacije, policija je preduzela sve potrebne mere, evakuisala zaposlene, blokirala ulaze i okolinu zgrade.

Istovremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su na lice mesta došli i pripadnici specijalizovanih jedinica KFOR-a koji su pronašli dve eksplozivne naprave - ručne granate tipa F1.

Policija je uhapsila jednu osobu, staru 43 godine, pod osnovanom sumnjom da je uključena u postavljanje bombi. 

Trenutno se radi na razjašnjavanju okolnosti i motiva za postavljanje eksplozivnih naprava.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.