Bombe u Skupštini, Vladi, Predsedništvu?

Izvor: Mondo, 25.Sep.2012, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bombe" u Skupštini, Vladi, Predsedništvu?

Kontra - diverzione ekipe policije pretresle su večeras oko 19 sati Dom narodne Skupštine Srbije, zgradu Vlade, Predsedništvo Srbije i staru zgradu Skupštine Srbije , zbog navodne postavljene bombe. MUP potvrdio akciju u Skupštini.

Nepoznati muški glas pozvao je oko 18.50 sati broj Vlade Republike Srbije i rekao da će aktivirati bombu koju je postavio u Domu narodne Skupštine.

Međutim kako policiji nije bila sigurna na koju zgradu je tačno mislio, kontra-diverzione >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ekipe policije pretresle su sva četiri objekta. Takođe su provereni parkinzi, kao i sva lica koja su se kretala u blizini tih zgrada.

Kada nakon jednočasovnog pretresa policija nije pronašla ništa sumnjivo, zaključeno da je reč o lažnoj dojavi.

Obezbeđenje oko tih objekata biće pojačano tokom noći, pišu "24 sata".

U policiji je potvrđeno daje nakon anonimnog poziva pojačano obezbeđenje parlamenta i da je preventivno izvršena kontola objekta.

Kako je rečeno u MUP-u oko 19:30 situacija je stavljena pod potpunu kontrolu.

"Posle pretnji da će baciti bombu na parlament pojačano je obezbeđenje tog objekta, a preventivno su kontra-diverzione ekipe izvršile pregled prostorija", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

U MUP-u ističu i da je oko 19:30, što se tiče bezbednosnih aspekata, situacija sa Skupštinom Srbije pod potpunom kontrolom.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lažna dojava o bombama u Skupštini, Vladi i Predsedništvu

Izvor: Blic, 25.Sep.2012

Kontra - diverzione ekipe policije pretresle su večeras oko 19 sati Dom narodne Skupštine Srbije, zgradu Vlade, Predsedništvo Srbije i staru zgradu Skupštine Srbije u Ulici kralja Milana, zbog navodne postavljene bombe. Kako je utvrđeno dojava je bila lažna...Nepoznati muški glas pozvao je oko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.