Bombaški napadi za sada bez sanckija

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2010, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombaški napadi za sada bez sanckija

Zamenik direktora Kosovske policije za region Mitrovice Ergin Medić rekao je danas Fonetu da policija nije otkrila ko je bacio eksplozivnu napravu u dvorište kuće M.F u Mikronaselju u severnoj Mitrovici, u kome žive Srbi i Albanci.

Medić je rekao da se ispituje poreklo eksplozivne naprave koja je bačena u dvorište M.F. pre 24 sata.

Ovo je drugi put za nekoliko dana da je eksplozivna naprava bačena u dvorište kuće ove albanske porodice, rekao je Medić koji nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << želeo da spekuliše o motivima incidenata. Ni u jednom slučaju nije bilo povređenih osoba.

On je istakao da vlasnik kuće ne pripada kriminalnom miljeu i da prema podacima iz policije nije kažnjavan, čak ni zbog saobraćajnog prekršaja. Zamenik direktora Kosovske policije za region Mitrovice je rekao da niko nije uhapšen zbog tuče u naselju Brđani, koja se desila u ponedeljak, a u kojoj je lakše povređena jedna osoba.

Tada su napadnuti radnici koji su iz južnog dela Mitrovice došli u Brđane da novosagrađenu kuću spoje na vodovodnu mrežu.

"Tom prilikom jedan radnik je zadobio lake telesne povrede, a vozilo kojim su radnici došli je zapaljeno", rekao je Medić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.