Bolnicar-uzivao-u-rucku-pored-mrtve-zene

Izvor: medio.rs, 19.Avg.2014, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolnicar-uzivao-u-rucku-pored-mrtve-zene

Kinez je po ulasku u operacionu salu zatekao telo svoje mrtve supruge, dok je pored nje sedeo bolničar koji je jeo i pušio cigaretu

Kinez Lui Hsiung (29) odlučio je da tuži bolnicu nakon što je zatekao telo svoje mrtve supruge na operacionom stolu, dok je pored nje sedeo bolničar koji je jeo i pušio cigaretu.

Nakon što je doveo svoju ženu u bolnicu kako bi se porodila, Hsiung je nekoliko puta pitao osoblje u bolnici da mu kažu kako mu je supruga. Nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << su mu rekli da je dobio sina, lekari su napomenuli i da je došlo do komplikacija. Kad god je pitao da li je sve u redu, govorili su mu da se njegova supruga nalazi u operacionoj sali.

Kada je u jednom trenutku odlučio da pokuša da uđe u operacionu salu, u njoj je na stolu zatekao telo svoje mrtve supruge. Pored nje sedeo je bolničar koji je pušio cigaretu i jeo. Nikoga od lekara nije bilo.

- Sve vreme sam pokušavao da saznam kako je. Poludeo sam od brige, a oni su otišli kući i ostavili telo moje mrtve supruge i čistača da na miru ruča – rekoa je Lui i dodao da je, kada je ušao u salu, bilo prekasno da se ona spasi.

Bolnica je takođe dala odgovor na ovaj incident rekavši da su Lui i njegova supruga odbili hitan carski rez, ali nije prokomentarisala incident sa bolničarem.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.