Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolnica zbog tendera postala "ledara"

Oko 500 zaposlenih u bolnici i Domu zdravlja u Prijepolju, kao i više od stotinu pacijenata na bolničkom lečenju od početka grejne sezone imaju hladne sobe, ordinacije i kancelarije, zbog neočekivanog produžetka roka za okončanje tendera za prikupljanje ponuda za remont kotlarnice.

"Od tehničke službe Zdravstvenog centra Užice, u čijoj je nadležnosti održavanje kotlarnice u Prijepolju, imamo najavu da će sutra stići majstori koji bi trebalo da do početka naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sedmice osposobe kotlove za normalan rad", rekao je novinarima direktor bolnice Branko Gojaković.

Prema njegovim rečima, trenutno su u funkciji dva od ukupno četiri kotla i oni mogu da postignu temperaturu najviše do 17 stepeni, što je nedovoljno i za minimalno grejanje pacijenata i zaposlenih.

Problem je, kako je rekao Gojaković, nastao zbog "administrativno-birokratskih začkoljica" u postupku prikupljanja najpovoljnije ponude za remont kotlova. Zbog svega toga gotovo mesec dana su radijatori uglavnom hladni, bez obzira što na zalihama ima dovoljno energenata.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.