Amfilohije hitno pregledan, odbio da se testira

Izvor: B92, 04.Okt.2020, 18:41

Amfilohije hitno pregledan, odbio da se testira

Podgorica -- Nakon pisanja medija da je mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije odbio da se testira na kovid 19 oglasila se cetinjske Opšta bolnica ''Danilo Prvi''.

Kako navode u saopštenju, osoblje te bolnice juče, na poziv Mitropolije crnogorsko-primorske, pružilo zdravstvenu zaštitu Mitropolitu i da je doktorka konstatovala da se radi o prehladi, odnosno običnom bronhitisu.

Ona je uzela krv za laboratorijske analize koje su urađene u laboratoriji cetinjske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolnice na ime Rista Radovića.

Doktorka koja je obavila pregled saopštila je i da je imala nameru da uradi RTG pluća i bris na kovid zbog aktuelne epidemiološke situacije, ali da je mitropolit odbio pomenute pretrage smatrajući da za to još nema potrebe, prenosi TVCG.

Kako je saopšteno, cetinjska bolnica će, kao i do sada, nastaviti da profesionalno pružati zdravstvenu zaštitu svim pacijentima odnosno svim građana Crne Gore.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amfilohije odbio da se testira na kovid

Izvor: Radio 021, 04.Okt.2020

Nakon pisanja pojedinih portala da je mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije odbio da se testira na kovid-19, iz cetinjske Opšte bolnice "Danilo Prvi" saopštili su da je osoblje te bolnice juče, na poziv Mitropolije crnogorsko-primorske, pružilo zdravstvenu zaštitu mitropolitu i da je doktorka...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.