Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jan.2024, 00:30

Bolna ispovest pevača o tragediji koja ga je zauvek promenila: Posle te noći više ništa nije bilo isto…

Tragedija Dženana Lončarevića zbog smrti brata, pevač se nikad nije oporavio od gubitka
Dženan Lončarević je svojim prepoznatljivim glasom i stilom stekao je popularnost na balkanskoj muzičkoj sceni. Tokom svoje karijere objavio je brojne albume i singlove, a poznat je po svojim emotivnim i snažnim nastupima. Svoj privatan život pevač drži daleko od učiju javnosti, ali svojevremeno je ispričao o tragediji koja je zadesila njega i njegovu porodicu.
Antonio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ahel/ATAImages

Tragedija Dženana Lončarevića ostavila bol na duši  Naime, davne 2008. godine rođeni brat poznatog pevača, Senad Lončarević je preminuo, a pevač se nikada nije oporavio od tog gubitka. Tragedija Dženana Lončarevića duboko je potresla pevača, a jednom prilikom se prisetio tog bolnog perioda kada je ostao bez rođenog brata.
Pevač je otkrio da je tada čak morao i da peva i da to nikada neće moći da zaboravi. Za novogodišnju noć je morao da nastupa pred mnogobrojnom publikom, a samo nepunih mesec dana pre toga je imao strašnu porodičnu tragediju.
Pročitajte Ne treba da me sažaljevaju – Dženan progovorio o zdravstvenim problemima, pa otkrio kako se sada oseća (foto) “Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao da pobedim sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled srećan, nasmejan i odlično raspoložen. Morao sam da pevam cele noći i da napravim odličnu atmosferu. Nepunih dvadeset dana pre toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želeo da izneverim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine. Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Retko govorim o tome, retko se i prisećam te noći, ali znam da posle nje mnogo toga više nije bilo isto”, izjavio je jednom prilikom Dženan.
Antonio Ahel/ATAImages

Tragedija Dženana Lončaerića zauvek je ostavila prazninu u duši pevača i promenila ga, a preminulom bratu je posvetio pesmu “Strah me da te sanjam” koja se 2009. godine našla na njegovom albumu.
AUTOR: SVET
IZVOR: Blic
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.