Boljević o referendumu: Ako većina zaokruži ne, pravosuđe će imati tegove sa svih strana

Izvor: B92, 13.Jan.2022, 13:37

Boljević o referendumu: "Ako većina zaokruži 'ne', pravosuđe će imati tegove sa svih strana"

Sudija Vrhovnog kasacionog suda Dragana Boljević rekla je da izjašnjavanje na referendumu o izmeni Ustava proizvodi sasvim konkretne posledice u našim životima.

"To je kao s retkim dobrim prilikama u životu koje se ili prepoznaju i odmah zgrabe ili se posle dugo kajete što ste ih propustili, jer druge takve ne nailaze. Ako većina zaokruži 'ne' nastavićemo po starom, pravosuđe s tegovima na sve strane", rekla je Boljević za današnji list Politika.

"Ako većina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glasa 'da', omogućićemo da, s novim pravosudnim zakonima, pravosuđe prodiše, postane samostalnije, time i odgovornije i da građani vrate veru u sud", rekla je Boljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.