Bolja saradnja privrednika i studenata (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 20.Mar.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolja saradnja privrednika i studenata (VIDEO)

Predstavnici Regionalne privredne komore i studentskog parlamenta Univerziteta u Nišu potpisali su Sporazum o poslovnoj saradnji, čime su privrednici i studenti sa svih 13 niških fakulteta formalizovali i institucionalizovali zajedničke ciljeve.
Značaj potpisivanja ogledaće se u organizovanju tribina, seminara i studentskih praksi kod privrednika – članova regionalne komore, a prvi susret i povezivanje akademaca i preduzetnika u Nišu biće u subotu 22. marta u okviru foruma na niškom Univerzitetu.
Sporazumom o poslovnoj saradnji otvorene su mogućnosti za organizovanje studentskih praksi radi sticanja praktičnih znanja i pripreme studenata za prvo zapošljavanje, kao i upoznavanje potencijalnih poslodavaca sa kvalitetom i sposobnostima budućih diplomaca niškog Univerziteta, rekao je prilikom potpisivanja Sporazuma, potpredsednik Regionalne privredne komore, Nebojša Bogdanović.
Univerzitet u Nišu ne sarađuje prvi put sa Regionalnom privrednom komorom, ali Sporazumom su definisani načini povezivanje privrednika i studenata sa svih 13 fakulteta u Nišu, kaže predsednik Studentskog parlamenta Milan Petković.
Iz Studentskog parlamenta najavljuju da će prvo povezivanje niških studenata sa privrednicima biti u okviru foruma na Univerzitetu u Nišu, u subotu, 22.marta.
http://youtu.be/t-doMBT1MT4

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.