Bolest je pretila da presece neraskidivu vezu bliznakinja a onda se desilo cudo

Izvor: medio.rs, 21.Sep.2016, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolest je pretila da presece neraskidivu vezu bliznakinja a onda se desilo cudo

Pegi i Džef Kiho sa velikom radošću u svoju porodicu su primili par zdravih bliznakinja. Hejli i Džena, identične bliznakinje, su od samog početka imale neraskidivu vezu. Ali jedan događaj mogao je da promeni sve to.

Devojke su odrastale normalno i zdravo. Međutim, 12 godina kasnije, život se u trenutku promenio. Pegi i Džef pronašli su Hejli kako leži na podu kupatila. Nije mogla da otvori oči i samo je mumlala. Najgore od svega, osećala je i zastrašujuć bol u glavi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
Njeni roditelji odmah su znali da nešto nije u redu, ali tada pojma nisu imali koliko su stvari ozbiljne.

Doktori u lokalnoj bolnici otkrili su da je Hejli doživela krvarenje u mozgu, a kada se pojavio i sveštenik da uteši porodicu, znali su da postoji šansa da njihova devojčica možda neće preživeti.

Lekari su im rekli da su nemoćni – ali porodica Kiho nije bila spremna da odustane bez borbe.

Ekipa za kritične slučajeve prebacila je Hejli u Pen Stejt herši dečju bolnicu gde je obavljena hitna operacija kako bi se smanjio pritisak u njenoj glavi. U tom trenutku je bila u komi i nije bila u stanju da diše bez pomoći mašina.

Džena je sve vreme bila uz Hejli.

„Držala ju je za ruku i govorila da mora da se izbori sa tim jer nije mogla da živi bez nje“, priča majka identičnih bliznakinja.

Lekari su naknadno otkrili da je Hejli rođena sa poremećajem i da on mora da bude popravljen jer će u suprotnom patiti ceo život.

Hejli se nakon nekoliko dana probudila – i svi koji je poznaju smatraju da je u pitanju bilo pravo čudo.

Upoznajte ovu hrabru devojčicu u videu ispod i podelite njenu inspirativnu priču sa drugima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.