Bolest dece iz Bele Crkve i dalje misterija

Izvor: Mondo, 26.Sep.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolest dece iz Bele Crkve i dalje misterija

Dvojica dečaka koja su iz Vršca prebačena u Dečiju kliniku u Tiršovoj vitalno su stabilni, a dalja ispitivanja su u toku, rekao je direktor Tiršove Siniša Dučić za RTS.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

U pitanju su braća devetogodišnje devojčice koja je u nedelju, zbog povraćanja i povišene telesne temperature, iz Doma zdravlja u Beloj Crkvi prebačena na bolničko lečenje u Vršac, ili je i pored napora lekara preminula pošto joj se zdravlje rapidno pogošalo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Istog dana su, sa istim simptomima, u vršačku bolnicu primljena i njena dva rođena brata, koji su posle obavljenih pregleda prebačeni u Beograd, u Deciju kliniku u Tiršovoj, objavljeno je na sajtu Opšte bolnice Vršac.

Bela Crkva: Umrla devojčica, braća bolesna - od čega?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Braća preminule devojčice iz Vršca stabilno, ispitivanja u toku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2018

Dvojica dečaka koja su iz Vršca prebačena u Dečiju kliniku u Tiršovoj vitalno su stabilni, a dalja ispitivanja su u toku, rekao je direktor Tiršove Siniša Dučić za RTS...U pitanju su braća devetogodišnje devojčice koja je u nedelju, zbog povraćanja i povišene telesne temperature, iz Doma...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.