Bolesno: Silovao ćerku lezbijku da joj pokaže da je bolji seks sa muškarcima

Izvor: Telegraf.rs, 04.Mar.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolesno: Silovao ćerku lezbijku da joj pokaže da je bolji seks sa muškarcima

Muškarac (54) iz Britanije, čije ime nije objavljeno zbog zaštite identiteta žrtava, silovao je svoju 16-godišnju ćerku kada mu je rekla da uživa u ljubavi sa devojkama.

Toliko je bio besan i iznerviran da je nasilno stupio u seksualni odnos sa njom, samo zato da bi joj pokazao da je bolje da spava sa muškarcima nego sa ženama, prenosi Miror.

Ipak, to nije sve. Ovaj monstrum silovao je i svoju drugu ćerku, a seksualno je zlostavljao i još nekoliko osoba ženskog pola >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tokom 80-ih i 90-ih godina.

On je sada u zatvoru i osuđen je na 21 godinu zatvora zbog više silovanja.

Ovaj Englez je negirao krivicu za seksualna zlostavljanja svojih ćerki, kao i drugih žena, ali to mu nije pošlo za rukom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.