Bokser bokseru zapalio auto

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokser bokseru zapalio auto

MOSTAR - Žanel Puco (28), poznati bokser iz Mostara, uhapšen je zbog sumnje da je poslije sukoba s Emilom Markićem (32), takođe bokserom, zapalio njegov automobil na Bijelom brijegu u Mostaru.

Ljudevit Marić, policijski inspektor, u petak je kazao da je policiji taj dan oko 1.15 prijavljeno da je zapaljen automobil opel vektra.

"Odmah su obaviješteni i vatrogasci i na mjesto požara upućeno je jedno vozilo i nekoliko vatrogasaca. Požar je ubrzo ugašen, a tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prilikom oštećena su još dva automobila koja su se nalazila u blizini", kazao je Marić.

Prema njegovim riječima, ubrzo nakon što je utvrđeno da je požar podmetnut policija je privela osumnjičenog.

Emil Markić je rekao da mu je Puco prije bio dobar prijatelj, ali da su odavno u sukobu, te da su se u četvrtak sukobili u Mostaru, poslije čega mu je on zapalio automobil.

On je dodao da je potom čuo da je Puco otišao prema njegovoj zgradi, da je mislio kako ga tamo čeka kako bi nastavili sukob, ali kad se vratio vidio je zapaljen automobil.

(Foto Bljesak.info)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.