Bohemija objavljuje novi spot

Izvor: Megafon.co, 22.Dec.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bohemija objavljuje novi spot

Niški bend “Bohemija” će 25. decembra ove godine objaviti spot za pesmu “Bube” sa svog prvog albuma “Sve Naopako”. Spot je napravljen u saradnji sa Miodragom Ignjatovićem Mišom i Aleksandrom Stojkovićem.
Album “Sve Naopako” nastao je u septembru 2017. godine, iza kojeg stoji izdavačka kuća “Pop Depresija”. Album je sniman u studiju “Šamarčina” u Vrbasu, kod legendarnog gitariste “Velikog Prezira” i “Partibrejkersa” Roberta Telčera. Na albumu se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << 8 pesama, od kojih većinu potpisuje frontmen benda Janko Džambas (uključujući i produkciju).
“Sve Naopako” možete preslušati na zvaničnoj Bandcamp stranici “Pop Depresije”.
Ovim spotom “Bohemija” ujedno i zaokružuje jedan deo svog stvaranja, spremajući se polako i za drugi album koji se planira u toku 2018. godine.
Detaljnije na portalu kultURA!

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.