Bohemija objavila novi spot

Izvor: Megafon.co, 06.Mar.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bohemija objavila novi spot

Niška grupa Bohemija upravo je objavila novi spot za pesmu Prolazi vreme. I baš kao što i sam naziv pesme kaže i video to ilustruje kroz stare snimke članova benda.
“Ideja mi je bila da se vratimo malo kroz vreme i da se smejemo. Palo mi je na pamet, pošto smo digitalizovali naše VHS kasete, da uradimo ovaj spot u tom maniru. Naši roditelji i rođaci su, kao što vidite, vrhunski kamermani, pa smo imali dodatnu motivaciju da iskoristimo te snimke za naš spot”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << kaže Dina Abu Mayalleh.
Dina i Janko Džambas zajedno su montirali spot. Muziku i tekst za pesmu napisao je Janko, a aranžman je radio ceo bend.
Šta planira Bohemija? Ovaj spot najava je za drugi album benda Bohemija – “Nasmeši se i reši se?”. Album uskoro izlazi i u digitalnom i u CD formatu i biće promovisan u celom regionu. A do tada, Bohemija će nastupiti u klubu Fidbek u Nišu 15. marta sa Anom Avramov.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novim spotom Bohemija najavljuje album

Izvor: BalkanRock.com, 07.Mar.2019, 09:41

Niška grupa Bohemija objavila je video za pesmu “Prolazi vreme“, drugi singl sa albuma “Nasmeši se i reši se?” koji će uskoro biti objavljen. “Prolazi vreme” je pravi mali audio-video vremeplov kroz detinjstvo članova benda, ali u isto vreme i muzičko premotavanje žanrova i epoha....

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.