Izvor: B92, 15.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogoljub Karić bi garancije

Beograd -- Supruga Bogoljuba Karića kaže da premijer i predsednik nisu odgovorili na zahtev da Kariću bude garantovana bezbednost.

"Jedine dve osobe koje predsedniku Pokreta snaga Srbije Bogoljubu Kariću mogu da garantuju bezbednost su premijer i predsednik, a oni još ne odgovaraju na pisma i apele građana Srbije i na pisma PSS-a", izjavila je Milanka Karić, nositeljka liste PSS-a.

"Vreme Bogoljubovog povratka je ili vreme kada će mu premijer i predsednik garantovati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bezbednost ili vreme kada će nova vlast, u kojoj ćemo i mi učestvovati, konačno razdvojiti izvršnu, sudsku i zakonodavnu vlast", kaže ona za Dnevnik.

Milanka Karić je ocenila da će tada biti lako dokazati istinu i osloboditi Bogoljuba svih dirigovanih i iskonstruisanih krivica. "Uveravam vas da je Bogoljub poslednji čovek koji bi se krio iza bilo čega ili bilo koga. On prvi želi da se istina sazna i skidanje te sramne hipoteke koju su mu stavili", rekla je ona.

PSS: Legalizacija za jedan evro

Dragomir Karić kaže da će nastojati da se svi nelegalni objekti legalizuju za jedan evro.

Zamenik predsednika Pokreta snaga Srbije rekao je da će PSS odmah po ulasku u parlament pokrenuti inicijativu da se što hitnije potpuno legalizuju svi bespravno izgrađeni objekti, uz simboličnu nadoknadu od jednog evra, saopštio je PSS.

Karić je rekao da će korist od tog novca imati država, jer će početi da naplaćuje porez na imovinu, ali i vlasnici objekata, koji na taj način postaju kreditno sposobni da od svojih kuća naprave male porodične fabrike.

Nositeljka liste PSS-a Milanka Karić izjavila je da će njena partija po ulasku u vladu tražiti ministarstvo za brigu o porodici.

"Žena je stub porodice, a porodica je stub države, a snaga Srbije je upravo u ženama", izjavila je Milanka Karić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.