Bogdanović nije stigao na Kosmet

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2010, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović nije stigao na Kosmet

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović nije danas došao u Kosovsku Mitrovicu kako je ranije najavljeno novinarima, javlja dopisnik Srne.

Obraćanje novinarima na Kosmetu je iz ovog ministarstva otkazano sat pre najavljenog termina, a iz Beograda se očekuje saopštenje i zvanično obaveštenje o razlozima otkazivanja posete.

Iz izvora u Kosovskoj policijskoj službi Srna saznaje da je dolazak ministra Bogdanovića otkazan jer je na snazi odluka o zabrani ulaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << funkcionera Srbije na Kosovo.

Ovaj izvor tvrdi da je u proteklih 48 časova više srpskih zvaničnika zaustavljeno na prelazima ka Kosovu i Metohiji i vraćeno u Srbiju.

Premijer Kosova Hašim Tači ove nedelje je doneo odluku da se zabrane posete srpskih funkcionera „zbog političkih provokacija koje su do sada one izazivale“.

Bogdanović je posle toga izjavio da on živi na Kosmetu i da će tamo slobodno odlaziti.

"Ja i moja porodica živimo na Kosmetu, odlazim i odlaziću, ukoliko se bilo kakav incident dogodi odgovornost je na Euleksu, koji mora da obezbedi posete pokrajini srpskim političarima", istakao je Bogdanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.