Bogdanović: Ne dobija se Amerika svaki dan (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Sep.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Ne dobija se Amerika svaki dan (VIDEO)

Na neki način smo se odužili. Ne može onaj poraz da se ispravi, ali smo makar doneli neku sreću našem narodu i nama - rekao je Bogdan posle meča Srbija je srušila Ameriku. Jedan od igrača koji ima najveće zasluge za to je svakako Bogdan Bogdanović koji je meč završio sa 28 poena, šest asistencija i četiri skoka.- Kako sam video meč? Nisam ni stigao da ga vidim. Dobro je bilo. Na neki način smo se odužili. Ne može onaj poraz da se ispravi, ali smo makar doneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << neku sreću našem narodu i nama. Prethodna dva puta smo izgubili od njih. Znamo da nije to ta ekipa, ali se ne dobija Amerika svaki dan - rekao je Bogdanović.PROČITAJTE JOŠ: KRAJ: Srbija - SAD 94:89 “Orlovi” su furiozno započeli meč (32:7).- Mislim da ne bi oni igrali ovako da je bilo većeg uloga. Ne kažem da ih ne bismo pobedili, ali sigurno ovako ne bi ušli u meču. Ne znam šta bi bilo kad bi bilo. Šta da smo dobili Argentinu i sada igrali sa Francuzima?Nije bilo lako izaći na teren u meču za razigravanje.- Uživali smo, morali smo da nađemo neku motivaciju. Mora da se zaboravi to što je bilo. Kada su američki igrači u pitanju čuo sam se sa Barnsom pre dva dana. Poželeo mi je sreću, pa mi je posle poraza napisao “Vidimo se u Sakramentu”. Onda sam ja njemu poželeo sreću, pa su Francuzi dobili.PROČITAJTE JOŠ: HRVAT UZ SRBIJU: Došao u dresu "kockastih" da navija za "orlove" Dok je to izgovarao iza njega je prolazio Donovan Mičel sa kojim je imao par okršaja na parketu.- Sa ovim Mičelom nisam baš dobar - nasmejao se Bogdan.Imao je srpski bek i kratak razgovor sa Stivom Kerom.- Ma to je nešto privatno bilo - sa osmehom je zaključio Bogdanović.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOGDAN: Morali smo da pronađemo motiv, igrali smo za narod, za nas

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019

Nije bilo lako da se preboli poraz od Argentine, ali uspeli su. Bogdan Bogdanović je ponovo bio briljantan. Rastavio je Amerikance sa 28 poena, šest asistencija i četiri skoka.. Naša kladionica nudi kvotu 1.83 da će na prijateljskom meču Žalgirios – Galatasaraj biti ubačeno manje od 162 poena.. –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.