Izvor: Blic, 12.Apr.2010, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bog me nagradio golom

Znao sam da se moj novi klub nalazi u nezavidnoj situaciji i zbog toga je susret protiv Saturna (2:1) bio veoma težak. Stigao sam u Samaru nepuna 24 sata pre meča, skoro da nisam ni spavao. U četvrtak sam poslednji put trenirao, ali me je Bog nagradio golom u subotu.

Zahvaljujem se saigračima i treneru jer su me prihvatili kao svog. Igrao sam na poziciji desnog beka, koja mi nije strana. Propustio sam zimske pripreme sa Partizanom, ali nisam nijednog trenutka prekidao treninge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Uskoro ću, verujem, biti u još boljoj formi. Važno mi je bilo da debitujem uspešno.

Gol posvećujem porodici. Pre dva meseca rodila mi se ćerka Nina. Nisam je mnogo viđao, ali će moja familija uskoro doći u Samaru.

Pronašao sam angažman u pravoj sredini, ovde ljudi vole fudbal. Razgovarao sam o tome i sa Ognjenom Koromanom, koji je takođe igrao za Krila Sovjetov. Imao sam ponudu Moskve, ali taj klub zbog administrativnih problema više nije u Prvoj ligi. Verujem da me ovde čeka mnogo bolja sudbina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.