Bobić opet generalni sekretar EPuS

Izvor: B92, 11.Dec.2014, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobić opet generalni sekretar EPuS

Maja Bobić ponovo je izabrana za generalnog sekretara Evropskog pokreta u Srbiji (EPuS), a Ivan Kežević za zamenika generalnog sekretara, saopštio je EPuS.

Na redovnoj godišnjoj skupštini 9. decembra, za novog člana Izvršnog odbora izabran je Gavrilo Nikolić, predsednik novoosnovanog Foruma mladih EPuS-a, dodaje se u saopštenju.

Na Skupštini su usvojeni godišnji finansijski izveštaj i izveštaj o radu, kao i izveštaji Foruma za međunarodne odnose, Istraživačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << foruma, Foruma za kulturu i Ekonomsko-poslovnog foruma.

Na Skupštini je konstatovano da je u prethodnih godinu dana Evropski pokret u Srbiji sprovodio više od dvadeset projekata i zabeležio više od pet hiljada direktnih korisnika.

Osnovano je i novo programsko telo, Forum mladih EPuS-a, koji okuplja mlade ljude zainteresovane za aktivno uključivanje u proces formulacije predloga praktičnih politika u cilju poboljšanja položaja mladih u Srbiji.

Na Skupštini je ocenjeno i da je Mreža Evropskog pokreta u Srbiji u 14 gradova Srbije bila aktivno uključena u sprovođene projekata, a da su poseban doprinos lokalna veća dala u akcijama EPuS-a vezanim za ublažavanje posledica velikih poplava u najugroženijim opštinama u Srbiji.

EPuS je prikupio pomoć u vrednosti od 240.000 dinara i podelio je porodicama u Svilajncu, Obrenovcu, Paraćinu, Smederevskoj Palanci i Dvorskoj i Krasavi kod Krupnja, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Maja Bobić ponovo na čelu Evropskog pokreta

Izvor: RTS, 11.Dec.2014

Za generalnog sekretara Evropskog pokreta u Srbiji ponovo je izabrana Maja Bobić, a za zamenika generalnog sekretara izabran je Ivan Kežević, saopštio je EPuS...Na redovnoj godišnjoj skupštini 9. decembra, za novog člana Izvršnog odbora izabran je Gavrilo Nikolić, predsednik novoosnovanog Foruma...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.