Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2018, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi Braun pravi sigurnu kuću

Pjevač Bobi Braun planira da izgradi sigurnu kuću za žrtve porodičnog nasilja u čast svojoj pokojnoj kćerki Bobi Kristini, uprkos tome što postoje navodi da je jednom udario svoju bivšu ženu Vitni Hjuston, piše AP.

Braun će sigurnu kuću izgraditi u gradu Južnom Fultonu. Prema njegovim planovima, sigurna kuća bi trebalo da ima telefonsku liniju za intervencije, radiće 24 časa i biće „hitno tranziciono sklonište“.

Braunova kćerka, Bobi Kristina, pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je bez svijesti u svom kupatilu 2015. godine i preminula je nakon šest mjeseci kome, podsjeća AP.

Njen dečko Nik Gordon optužen je za napad na nju, kao i druga krivična djela. Gordonov advokat nazvao je optužbe besmislenim, ali nakon što Gordon nije uspio da se odbrani na sudu, jedan sudija je donio odluku da Gordon mora da isplati 36 miliona dolara 2016. godine.

Vitni Hjuston preminula je 2012. godine u kadi u svom kupatilu, a stručnjaci su saopštili da je njenoj smrti doprinijelo srčano oboljenje i kokain.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.