Boba poklonio Breni put na Bali za godišnjicu

Izvor: Blic, 09.Dec.2013, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boba poklonio Breni put na Bali za godišnjicu

Rečeno - učinjeno! Boba Živojinović, koji je u jučerašnjem “Blicu” najavio da će svojoj supruzi pokloniti egzotični poklon za 22 godine braka, uručio je Lepoj Breni vaučer za egzotično putovanje udvoje.

- Baš me je obradovao. Za praznike nam sinovi dolaze iz Amerike, ali čim ih budemo ispratili, idemo i mi na put. Ostaćemo 18 dana i obići Vijetnam, Bali i Tajland - priča Lepa Brena.

Boba je svojoj dragoj uručuo poklon na svečanoj večeri u restoranu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pozvali su najbliže prijatelje da sa njima proslave 22 godine ljubavi, a u jednom trenutku Boba je izvadio koverat sa poklon-vaučerom. Brena se od srca nasmejala i poljubila ga, a on je odahnuo videvši da je izbor poklona bio dobar.

Uz večeru i vino prijatelji su komentarisali da njih dvoje i dalje izgledaju kao zaljubljeni tinejdžeri i upitali su ih koji je recept za tako dug i uspešan brak. Brena i Boba su počeli da nabrajaju: razumevanje, tolerancija, kompromis... a onda zastali, pogledali jedno drugo i saučesnički se nasmešili. Četvrti tajni sastojak sačuvali su za sebe.

Uz malu pomoć prijatelja

Iako je folk diva mislila da će dan godišnjice provesti razdvojeni, Boba je priredio iznenađenje. Skratio je poslovne obaveze na Zlatiboru i dok se vraćao u Beograd, pozvao je prijatelje na večeru. Brena je bila oduševljena kada ga je videla na kućnom pragu, a još više kad je ušla u restoran i ugledala drage ljude na okupu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boba poklonio Breni put na Bali za godišnjicu

Izvor: Dzungla.org, 09.Dec.2013

Rečeno – učinjeno! Boba Živojinović, koji je u jučerašnjem “Blicu” najavio da će svojoj supruzi pokloniti egzotični poklon za 22 godine braka, uručio je Lepoj Breni vaučer za egzotično putovanje udvoje. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.