Blokadom opštine traže dolazak premijera u Kuršumliju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2009, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokadom opštine traže dolazak premijera u Kuršumliju

KURŠUMLIJA - Oko stotinu radnika kombinata "Kopaonik" i konfekcije "7. juli" ni danas nisu dozvolili ulazak u zgradu opštine Kuršumlija radnicima opštinske uprave.

Predstavnik radnika privatizovanih preduzeća Borivoje Urošević ponovio je zahteve da premijer Mirko Cvetković i ministar Mlađan Dinkić dođu u Kuršumliju na razgovore sa radnicima i da je to njihov jedini uslov za prekid blokade opštinske uprave.

U slučaju da se ne udovolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zahtevima radnici najavljuju radikalizaciju protesta i blokadu puteva.

Poštujući predhodni dogovor, štrajkači su dozvolili ulazak i rad samo radnicima matične službe opštine, prenosi Prizma media.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.