Izvor: Medijski istraživački centar, 09.Avg.2011, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokada puta od Niša ka Sofiji

Zaposleni u Preduzeću za puteve (PZP) Niš iz sastava Nibens grupe blokirali su danas krak koridora 10 od Niša prema Sofiji.
Stotinak radnika PZP Niš blokirali su saobraćaj kod sela Dolac na izlasku iz Sićevačke klisure od Niša ka Sofiji oko 9.30 sati, a tokom prepodneva pridružila im se nova grupa radnika tog preduzeća.
Osim radnika na saobraćajnici se nalaze i dva kamiona PZP Niš iz baze tog preduzeća koja se nalazi pored mesta na kojem je zaustavljen saobraćaj.
Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << mestu blokade nalazi se jedno policijsko vozilo sa dva policajca, a iz pravca Niša ka Sofiji formirana je duga kolona vozila.
Radnici Nibens grupe najavili su da će danas organizovati protestnu blokadu trake u izgradnji na Koridoru 10, kao i graničnih prelaza i naplatnih rampi, nakon što su njihovi sindikati ocenili da nisu ispunjeni zahtevi da im se isplate zaostale zarade i obezbede sredstva za nastavak rada.
 Oni su najavili da će blokada trajati sve dok ne budu ispunjeni svi zahtevi zaposlenih.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.