Blic te vodi u čarobni svet WINX mode!

Izvor: Blic, 08.Nov.2012, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blic" te vodi u čarobni svet WINX mode!

Samo u subotu 10. novembra pronađite u dnevnom listu Blic Winx kartice i obucite vašu modnu vilu. Ovu neobičnu akciju pripremili smo za sve devojčice koje vole Winx vile, modernu odeću i modne revije.

Ideja ovog jedinstvenog projekta je da deca razvijaju maštu, osećaj za kreativnost i lepotu, kulturu oblačenja, a da se pri tome kroz igru zabavljaju, druže i razmenjuju ideje.

U subotu u Blicu čekaju vas dve kartice, modna vila i njena garderoba. Probudite maštu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vašeg deteta i dopustite mu se igra i na kreativan način uči.

Oblačenje i dizajniranje je veoma jednostavno! Kartu sa garderobom isecite po obeleženim linijama i provucite kroz proreze na karti modela. Obučenu winx vilu pričvrstiti na odgovarajuće mesto u albumu koje možete pronaći na svim kioscima ili u prodavnicama.

Ssvaka vila ima svoju stranu na kojoj ćete oblačiti svaku ponaosob i postati modni kreator za svoje omiljene Winx vile.

Uz album, možete kupiti i kesice winx modne revije koje u sebi sadrže specijalne karte sa garderobom i modelima vila. U kescici se nalazi jedna karta – winx vila model za oblacenje, dve karte winx vile sa garderobom i jedna kolekcionarska karta obučena po predlogu naših dizajnera.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.