Blic: Socijalisti napušaju Bastaća u Starom gradu

Izvor: Beta, 17.Jun.2019, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Socijalisti napušaju Bastaća u Starom gradu

Socijalistička partija Srbije napušta vlast u beogradskoj opštini Stari grad, koju vodi predsednik te opštine Marko Bastać, učesnik protesta "Jedan od pet miliona", piše list "Blic" u izdanju od utorka, pozivajući se na svoja saznanja.Izlazak iz vlasti u toj opštini pod opoziconim rukovodstvom, vrh SPS je razmatrao još pre mesec dana, kada je ta odluka "načelno doneta", piše list i dodaje da "sledi samo potvrdjivanje".Iako socijalisti izlaze iz vlasti, to neće narušiti većinu koju ima Bastać.U vrhu SPS kao razlog za napuštanje vlasti u centralnoj beogradskoj opštini navode učešće njenog predsednika Bastaća u demonstracijama i njegove akcije za sprečavanje javnih radova koje sprovodi gradska vlast.List piše da bi Bastać "mogao dobiti" mesto šefa gradskog odbora Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa jer je u Beogradu "prepoznatljiv opozicionar".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: SPS napušta Bastaća u Starom gradu

Izvor: B92, 18.Jun.2019, 08:12

Beograd -- Socijalisti napuštaju vlast na opštini Stari grad, koju vodi Marko Bastać, učesnik protesta "Jedan od pet miliona", piše današnji "Blic"...Taj list navodi i da će SPS tu odluku potvrditi u narednih desetak dana na stranačkim organima...Vrh SPS je izlazak iz vlasti u ovoj opštini razmatrao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.