Blic: Medvedev u Srbiji tek posle izbora

Izvor: B92, 19.Mar.2016, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Medvedev u Srbiji tek posle izbora

Beograd -- Ruski premijer Dmitrij Medvedev posetiće Srbiju tek nakon parlamentarnih izbora koji su zakazani za 24. april, prenosi list Blic.

Kako Blic piše u izdanju za subotu, ne zna se tačan datum dolaska Medvedeva, ali okviran plan posete, ipak, postoji.

Datum posete biće određen nakon formiranja nove vlade. Prema navodima izvora iz vlade, to može da se desi u najboljem slučaju u junu, a ako ne tada, onda u septembru.

List podseća da je Medvedev u Srbiju trebalo da dođe u toku predizbone kampanje, ali da su se planovi o tome promenili.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mediji: Medvedev u Srbiji posle izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2016

Ruski premijer Dmitrij Medvedev posetiće Srbiju tek posle parlamentarnih izbora koji su zakazani za 24. april, prenosi list Blic pozivajući se na izvore u Vladi Srbije...Kako Blic piše u izdanju za subotu, ne zna se tačan datum dolaska Medvedeva, ali okviran plan posete, ipak, postoji...Datum posete...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.