Blic Crna Gora: Više od 100 aviona iz Rusije nedjeljno sleti u Crnu Goru

Izvor: Blic, 22.Jul.2013, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blic Crna Gora": Više od 100 aviona iz Rusije nedjeljno sleti u Crnu Goru

Ukupan broj nedjeljnih letova iz Rusije do crnogorskih aerodroma dostigao je čak 101 ove sezone, čineći, na taj način, Crnu Goru jednom od najbrže rastućih turističkih destinacija u Evropi za ruske turiste.

Dekan Fakulteta za turizam Rade Ratković smatra da su ruski turisti predominantni i da je to nedostatak crnogorskog turizma, jer mnogo manje gostiju ima iz Njemačke, Skandinavije i drugih važnih turističkih tržišta.

(Opširnije u Blicu Crna Gora) – >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ekonomija

BEOGRAĐANIN ĆE ODGOVARATI SAMO ZBOG PIŠTOLJA

Nema dokaza protiv Delibašića

Osnovni tužilac u Kotoru Boris Savić danas će podići optužni akt protiv Beograđanina Miloša Delibašića (29) zvanog Delija zbog nelegalnog posjedovanja oružja, saznaje „Blic Crna Gora“. Delibašić je uhapšen prošlog utorka u Budvi pod sumnjom da je organizovao ubistvo Miloša Vidakovića (29) iz Pančeva, navodno po narudžbi Vidakovićevog kuma Strahinje Stojanovića (23).

(Opširnije u Blicu Crna Gora) – hronika

„Snimak“ djelo tajnih službi

DPS nikada nije zloupotrebljavala državne resurse u svrhu pobjede na izborima, kazao je lider te stranke Milo Đukanović i ocijenio da je afera “snimak” iskonstruisana posredstvom medija koji je, kako je rekao, oglasna tabla vojno-obavještajnih službi iz Beograda.

-Za sve vrijeme koliko sam lider DPS-a, i u periodu kada sam obavljao najviše državne funkcije DPS nije nikada organizovano ili neorganozivano zloupotrebljavala resurse u svrhu pobjede na izborima - kazao je Đukanović na sjednici Anketnog odbora koji ispituje činjenice u vezi afere “snimak”.

(Opširnije u Blicu Crna Gora)-politika

BROJ JEDAN ODUŠEVIO TIVĆANE

Nole se kupao na Oblatnom

Svjetski broj jedan u tenisu, Novak Đoković po povratku sa hrvatske obale jedan dan odmora proveo je u Tivtu. Nole prvo skoknuo do komšiluka, bazena Purobič u Porto Montenegru u čijoj blizini veže svoju jahtu „Dijana“. Vreli julski dan proveo je nakon toga na plaži Oblatno u „Almara beach club“ gdje se fotografisao sa svojim obožavateljima.

(Opširnije u Blicu Crna Gora)-zabava

LAKE FEST DAN POSLE

Ostalo je samo sjećanje i smeće

Bilo je bogami emocija te zadnje noći na Krupcu dok je Bajaga u bekstejdžu zajedno sa novinarima i organizatorima pjevao “Bolovala mlada Vinka rodom Pivljanka” staru pjesmu po kojoj se prepoznaje rodni kraj Bajaginih predaka. Poželio je Bajaga još sto godina Lake festu dok je ispred bine sedam hiljada izuzetno raspoloženih rokera pratilo svaki mig starog iskusnog vuka i uživalo u svakom sekundu nastupa.





(Opširnije u Blicu Crna Gora)-reportaža

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Više od sto aviona iz Rusije nedeljno sleti u Crnu Goru

Izvor: Blic, 23.Jul.2013, 11:48

Ukupan broj nedeljnih letova iz Rusije do crnogorskih aerodroma dostigao je čak 101 ove sezone, čineći na taj način Crnu Goru jednom od najbrže rastućih turističkih destinacija u Evropi za ruske turiste. Dekan Fakulteta za turizam Rade Ratković smatra da su ruski turisti predominantni i da je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.