Blic Crna Gora: Počela izgradnja 25 vila, najskuplja od milion eura već prodata

Izvor: Blic, 13.Jul.2013, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blic Crna Gora": Počela izgradnja 25 vila, najskuplja od milion eura već prodata

Predsjednica opštine Kotor Marija Ćatović i osnivač “Boka Grupe” Džon Gvozdenović Kenedi ozvaničili su juče početak radova na izgradnju 50 luksuznih vila u projektu “Sea Breeze” u Kavču. Kenedi je najavio izgradnju 25 vila u prvoj fazi i istakao da je interesovanje kupaca veliko.

- Prva prodata vila je ona najskuplja, od milion eura. Cijene se kreću od 400.000 do milion eura. Ovdje je mikroklima fenomenalna. Ako u Kotoru i pada kiša, u Kavču je sunce - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Kenedi i zahvalio se opštini Kotor na saradnji u realizaciji ovog projekta.

On je naglasio da se luksuzne vile mogu kupiti i u ratama uz povoljne bankarske kredite.

- Ovdje sjediš na terasi i gledaš na golf teren, a malo desno na more ka Porto Montenegru - kazao je Kenedi, koji nije precizirao po kojoj je cijeni zemljište kupljeno od privatnika, dodavši da je kvadrat zemlje u Kavču sada od 60 do 100 eura.

Gradonačelnica Kotora je istakla da opština podržava sve razvojne projekte, a posebno one koji poštuju ambijent i tradiciju.

- Za Kotor, posebno naselje Kavač, projekat “Sea Breeze” je izuzetno značajan. Ja ću poželjeti dobrodošlicu novim stanovnicima Kavča i kotorske opštine - rekla je Marija Ćatović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.