Blic Crna Gora: NVO traži istragu protiv četiri podgorička lekara

Izvor: Blic, 16.Sep.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blic Crna Gora": NVO traži istragu protiv četiri podgorička lekara

Predsjednik NVO Krug života Dejan Cvijanović je kazao “Blicu Crna Gora” da su tužilaštvu dostavili četiri predmeta zbog falsifikovanja medicinske dokumentacije u slučajevima liječenja pacijenata koji su imali smrtni ishod.

On je kazao da gotovo nijedan ljekar u Crnoj Gori do sada nije odgovarao za nesavjesno liječenje i da očekuje da će sada tužilaštvo preuzeti stvar u svoje ruke.



(opširnije u sjutrašnjem izdanju)
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Demokratski FRONT o radu državnog tužioca: Izvještaj o snimku, ili novi protesti

Predsjedništvo Demokratskog fronta zatražilo je od v.d. Vrhovnog državnog tužioca Veselina Vučkovića da saopšti šta je sa aferom “snimak“ da i sam ne bi bio uzrok novih protesta. Široka politička reakcija, kako su naveli iz Fronta, uslijediće ako uskoro ne odgovori da li je dosad pokrenuo istražne radnje povodom afere „snimak“ i sa kojim rezultatima, s obzirom na to da je za razliku od prethodnice Ranke Čarapić na toj funkciji odlučio da počne istražne radnje.

(opširnije u sjutrašnjem izdanju)

Predstavnici Beransela i MANS uzvraćaju udarac: Krivične prijave protiv trojice ministara

Nakon što je 6 septembra prilikom probijanja blokade u Beranselu beranska policija privela Područnom organu za prekršaje 11 mještana Beransela zbog osnovane sumnje da su prekršile Zakon o javnom redu i miru predstavnici Beransela zajedno sa MANS-om uzvraćaju udarac. Oni su juče podnijeli Vrhovnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv trojice ministara

(opširnije u sjutrašnjem izdanju)

Zidari barskog ZIB ponovo protestuju pred opštinom: Predsjednik nije održao obećanje dato radnicima

Radnici barskog ZIB ponovo su se juče okupili ispred zgrade Opštine Bar protestujući što većinski vlasnik preduzeća, predsjednik opštine Žarko Pavićević, nije ispunio obećanja data radnicima početkom ovog mjeseca. Tada je bilo dogovoreno da se do 12. septembra isplati jedna od osam plata zaostatka, kao i da se obezbijede uslovi za nastavak radova na dva gradilišta.

(opširnije u sjutrašnjem izdanju)

Sportsko nadmetanje prosvjetnih radnika u Čanju: Četiri dana druženja i ferpleja

Prosvjetni radnici iz gotovi svih crnogorskih škola nadmetali su se četiri dana u raznim sportovima u Čanju. Sveukupni pobjednik susreta je ekipa prosvjetara iz Nikšića, a po prvi put ustanovljenu nagradu za ferplej, dobila je ekipa iz Ulcinja. Četiri dana profesori su igrali fudbal, košarku, basket, odbojku, odbojku u pijesku.

(opširnije u sjutrašnjem izdanju)

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.