Blic: Anđus pušten iz pritvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Avg.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Anđus pušten iz pritvora

Sportski novinar i televizijski voditelj Dejan Anđus, koji je uhapšen pod sumnjom da je iznuđivao novac, pušten je iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu, preneo je danas Blic.

Podseća se da je Anđus uhapšen 30. juna u Beogradu prilikom preuzimanja 30.000 evra od muškarca od koga je iznuđivao novac.

Kako su ranije preneli mediji, njega je policiji prijavila osoba koju je Anđus navodno reketirao.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dejan Anđus pušten iz pritvora

Izvor: N1 televizija, 04.Avg.2017

Sportski novinar i televizijski voditelj Dejan Anđus, koji je uhapšen pod sumnjom da je iznuđivao novac, pušten je iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu, preneo je Blic...Anđus je uhapšen 30. juna u Beogradu prilikom preuzimanja 30.000 evra od muškarca od koga je iznuđivao novac. Kako su ranije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.