Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds očekaju prinovu

Samo što je objavljena vijest da se snima drugi dio filma “Deadpool” stiže još jedna važna vijest za glumca Rajana Rejnoldsa i njegovu lijepu suprugu glumicu Blejk Lajvli- stižu rode po drugi put.

Iako poznati par još nije zvanično potvrdio ovu vijest, na internetu je nekako “procurila” informacija da Blejk i Rajan očekuju drugo dijete i svi im već euforično čestitaju na divnim vijestima.

Poznati par je u decembru 2014. godine dobio svoje prvo dijete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << djevojčicu Džejms i sada čekaju svog drugog nasljednika ako je vjeorovati američkim medijima.

Naime, lijepa mama Blejk je viđena na setu filma “The Shallows” koji trenutno snima, u kupaćem kostimu i vezanom maramom oko stomaka, ispod koje se nazirao trudnički stomačić.

Blejk i Rajan su u srećnom braku od 2012. godine i zaista su na sav glas objavljivali koliko se vole i koliko su srećni zajedno. Rajan se čak šalio ili hvalio kako Blejk može da zasmije čak i tokom…hm..pa znate. Kao kruna ljubavi stigla je i mala djevojčica Džejms i oni nisu krili uzbuđenje zbog toga što su postali roditelji.

Sada nam ostaje da se radujemo zajedno sa srećnim parom i da vjerujemo da će i naredni potomak nasljediti sve najbolje od lijepih roditelja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.