Blejk Lajvli hoće da se uda za Leonarda DiKaprija

Izvor: Blic, 14.Jul.2011, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blejk Lajvli hoće da se uda za Leonarda DiKaprija

Iako nije važila za udavaču, Blejk Lajvli ima druge planove od kako je počela da se zabavlja sa poznatim neženjom Leonardom DiKaprijom.

Kako spekulišu američki tabloidi Blejk ne želi samo da ima slavnog dečka, već i slavnog muža, a trenutno preduzima sve korake kako bi osigurala svoju vezu sa DiKaprijom.

Za početak iznajmila je kuću u blizini njegove na Beverli Hilsu, unajmila je privatnog fitnes trenera, jer zna da glumac voli devojke koje su u dobroj formi, fit i zategnute i ne ispušta svog dečka iz vidokruga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mala bi se udala: Blejk Lajvli hoće da je Leonardo DiKaprio zaprosi!

Izvor: Scandal.rs, 15.Jul.2011, 03:09

Iako nije važila za udavaču, Blejk Lajvli ima druge planove od kako je počela da se zabavlja sa poznatim neženjom Leonardom DiKaprijom. Kako spekulišu američki tabloidi Blejk ne želi samo da ima slavnog dečka, već i slavnog muža, a trenutno preduzima sve korake kako bi osigurala svoju vezu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.