Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bježanija iz berlinskih zatvora: Devet zatvorenika pobjeglo, dvojica se vratila

BERLIN - Iz zatvora u Berlinu od četvrtka do danas pobjeglo je devet zatvorenika od kojih su se dvojica vratila, javljaju njemački mediji.

U četvrtak su pobjegla četvorica zatvorenika iz zatvora JVA Plecenze tako što su čekićem razbila betonski zid u zatvoru nakon čega su se preskočili ogradu od bodljikave žice.

Gradski sekretar zadužen za pravosuđe Dirk Berent rekao je da se jedan od njih predao i da će biti poslat u zatvor sa većim mjerama bezbjednosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prenosi AP.

On je rekao da je još pet zatvorenika koji rade izvan zatvora tokom dana, ali uveče treba da se vrate u zatvor, nestalo od četvrtka do petka, a jednog je policija uhvatila.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Iz zatvora u Nemačkoj pobeglo devet zatvorenika

Izvor: Blic, 02.Jan.2018

Iz zatvora u Berlinu od četvrtka do danas pobeglo je devet zatvorenika od kojih su se dvojica vratila, javljaju nemački mediji...U četvrtak su pobegla četvorica zatvorenika iz zatvora JVA Plecenze tako što su čekićem razbila betonski zid u zatvoru nakon čega su se preskočili ogradu od bodljikave...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.