Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2024, 13:53

Bjelotomić: Broj srpskih startap kompanija i zaposlenih duplirao se za dve godine

Direktor Inicijative "Digitalna Srbija" Nebojša Bjelotomić izjavio je danas da startap ekosistem nastavlja da raste i da je izveštaj koji je rađen uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) pokazao da se broj srpskih startap kompanija, kao i broj zaposlenih, duplirao za dve godine. On je rekao da je trenutni broj srpskih startap kompanija 750, a da je broj zaposlenih u srpskim startap sistemu prešao 6.000, što je, kako napominje, značajan rast u prethodne dve godine, jer je to povećanje od skoro 3.000 ljudi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpski startap ekosistem nastavlja da raste! Bjelotomić: Trenutno imamo 750 kompanija, broj zaposlenih prešao 6.000

Izvor: Blic, 11.Mar.2024

Direktor Inicijative "Digitalna Srbija" Nebojša Bjelotomić izjavio je danas da startap ekosistem nastavlja da raste i da je izveštaj koji je rađen uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) pokazao da se broj srpskih startap kompanija, kao i broj zaposlenih, duplirao za dve godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.