Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2021, 21:24

Bjeloruskinja Cimanovskaja želi da zatraži azil

Bjeloruska atletičarka Kristina Cimanovskaja, koja je trebalo da se vrati kući sa Olimpijskih igara odlukom trenera nacionalnog tima, želi da zatraži azil, objavio je večeras medij "Sport Hoči", citirajući predstavnike organizacija za ljudska prava.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Trener je dobio nalog 'odozgo' da me SKLONE": Beloruska atletičarka na sigurnom u Tokiju, odbija da se vrati u Belorusiju

Izvor: Blic, 02.Avg.2021, 11:33

Beloruska sportistkinja Kristina Cimanovska, koja je trebalo da bude poslata kući sa Olimpijskih igara odlukom beloruskih trenera, mogla bi da zatraži azil u Nemačkoj, prenela je sinoć TV Nipon citirajući neimenovane izvore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.