Bjeloruski lider propustio obilježavanje Dana zastave ured glasina o hospitalizaciji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Maj.2023, 14:49

Bjeloruski lider propustio obilježavanje Dana zastave ured glasina o hospitalizaciji

Bjeloruski autoritarni lider Aleksandar Lukašenko nije prisustvovao obilježavanju Dana nacionalne zastave, grba i himne u nedjelju, 14. maja, usred glasina o njegovom lošem zdravlju. Na događaju u Minsku, bjelorsku premijer Raman Halouchanka pročitao je govor u Lukašenkovo ime. Prema neslužbenim informacijama, Lukašenko se prijavio u bolnicu u Minsku 13. maja. Nisu objavljene službene izjave o njegovom zdravlju, ali se pojavio na nekoliko javnih događaja u posljednje tri...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Lukašenko propustio proslavu Dana zastave u Belorusiji:Narušeno zdravlje?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2023

Beloruski lider Aleksandar Lukašenko propustio je proslavu državnog praznika Dana državne zastave, grba i himne, što je dodatno podstaklo spekulacije o njegovom zdravlju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.