Biznismen ostavio pismo pa pokušao samoubistvo

Izvor: B92, 11.Avg.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biznismen ostavio pismo pa pokušao samoubistvo

Biznismen Pero Gudelj, koji je teško ranjen, ostavio je oproštajno pismo u automobilu zbog čega se sumnja da je pokušao samoubistvo.

Kako piše “Večernji list“, u pismu je 60-godišnji biznismen uputio poslednji pozdrav članovima porodice, a deo teksta je posvetio podeli imovine.

“Naveo je lokaciju ranije napisanog testamenta u kom piše kome ostavlja svoje bogatstvo koje je decenijama sticao. Ranije je poručivao i supruzi da se vrati deci. U poslednje vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je imao psihičkih i srčanih, kao i porodičnih problema na je često boravio u zagrebačkoj bolnici“, kažu prijatelji biznismena za zagrebački list.

Iz policije je saopšteno da se verovatno radi o pokušaju samoubistva, ne sumnja se da se radi o pokušaju samoubistva, ali su u obzir uzete sve opcije dok traje istraga.

Gudel, vlasnik lanca FIS-a, pronađen je u lokvi krvi u ponedeljak oko 13.30. Njega je zatekao radnik na njegovoj farmi svinja pa je alarmirao policiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.