Bivši zaposleni TV Pink Slovenija traže isplatu zarada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2011, 05:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši zaposleni TV Pink Slovenija traže isplatu zarada

LJUBLJANA -

Više od 20 bivših radnika informativnog programa na televiziji Pink Slovenija u javnom pismu zatražili su od te medijske kuće da im isplati plate za decembar.

Predstavnici TV Pink Slovenija obećali su im da će plate za decembar dobiti iduće sedmice, ali bivši zaposleni kažu da ne veruju tim obećanjima i kažu da su već počeli da podnose tužbe.

Predstavnici TV Pink Slovenija izjavili su da sa isplatama redovno kasne petnaestak dana. Oni negiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će doći do stečaja te medijske kuće, nazivajući takve vesti običnim konstrukcijama.

U Beogradu se, prema njihovim rečima, ne planira ukidanje TV Pink Slovenije.

Televizija naglašava da je "daleko od kritičnog stanja" i dodaje da su kao mlada stanica veoma ponosni na postignutu gledanost za četiri meseca postojanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.