Izvor: Piplmetar.rs, 12.Mar.2024, 00:31

Bivši zadrugar usled teškog stanja odbija da uzme lekove: Posećuje PSIHIJATRA, okolina ne zna kako da mu pomogne







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Zadrugarski par Marko i Divna DNK vreme nakon rijalitija provode u selu Dubnica, a kako navodi izvor za domaće medije Marko je završio u bolnici usled teškog stanja.
Marko i Divna dnk • youtube


Naime, kako tvrdi njegov komšija Žika, Marko se propio i svakodnevno ide na razgovore sa psihijatrom.
Divna i Marko Dnk
– Marko je bio u bolnici sedam dana, urađene su mu sve analize i sada se čekaju rezultati, pa će se videti dalje šta i kako. Ja sam išao da ga posetim i odnesem mu neke stvari, jer nema nikoga, osim Divne. Rekao je da mu je mnogo zujalo u glavi i da je izgubio svest. Ima visok pritisak, a ne želi da pije lekove – rekao je komšija i dodao:
Mnogo pije alkohol, iako zna da ne sme ni da lizne, jer mu je i jetra stradala. Svaki dan mu dolazi psihijatar da razgovara sa njim, dobio je neke silne lekove da pije i ne zna šta će biti dalje. Nažalost, i on i Divna su se odali alkoholu od kada im je Socijalna služba oduzela decu. Umesto da se trude da ih vrate, oni samo gore prave. Psihijatar, koji ga obilazi, upozorio ga je da može da završi u bolnici na lečenju, jer valjda te lekove meša sa alkoholom i postaje agresivan – govori Markov komšija Žika.
Marko i Divna DNK
– Sav honorar su nam isplatili, svaka im čast. Počeli smo da preuređujemo kuću. Ima mnogo posla. Treba da se ulaže u dosta toga, ali krenuli smo od nule, pa idemo ka gore. Moramo da preuredimo kuću, jer nam je socijalno tako reklo – ističe Divna za „Blic“ i otkriva da postoji mogućnost da im se sin Ivica i ćerka Kristina vrate iz hraniteljske porodice, ako budu stekli sve uslove za njihovo odrastanje.
(Star)

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.