Izvor: Piplmetar.rs, 15.Avg.2023, 05:30

Bivši zadrugar OBELODANIO Anine planove, ovo je izazvalo ogromnu BURU: „Zašto je to dopustila?“

Jelena Lukić
|

ponedeljak 14. avgust 2023. 23:35h


Rijaliti učesnica Ana Ćurčić je u toku gostovanja u emisiji nakon uključenja Mikija Đuričića i sukoba sa njim, polila sokom voditeljku emisije Anu Radulović, a sada se tim povodom oglasio bivši zadrugar, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << koga je i nastao haos.
Ana Ćurčić • youtube


Miki je najpre prokomentarisao njeno ponašanje i eventalne razloge za isto.
Miki Đuričić
– Ja tu ženu nisam uvredio nijednom! Sve što sam rekao su samo činjenice! Ona je jako kontradiktorna i pokušavala je sve vreme da dođe do mene, ali mene to nije zanimalo. Možda se ona iznervirala zbog tih činjenica. Ako sam ja reko neistinu ona se ne bi nervirala. Ljudi se tako nerviraju samo kad čuju istinu, jednostavno ne može da podnese stvari koje su činjenične, rekao je Miki pa dodao:
Ana Ćurčić
– O svom suprugu je pričala jedno, pa sada drugo! Ako je sve tako kako sada kaže, zašto je dopustila da njen sin istetovira njegovo ime? Zašto nisi odvela svoju decu od njega mnogo ranije? Nema šta drugo da dodam! O njenom ponašanju i napuštanju emisije na taj način govori sama o sebi i to je to, zaključio je on.
Kurir.rs/Pink
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.