Bivši spopada Dženifer Lopez

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2010, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši spopada Dženifer Lopez

Bivši suprug Dženifer Lopez Ojani Noa, pokušao da prijavi za takmičenje "Američki idol" kako bi joj otpevao serenadu.

Pošto mu je sudskim putem zabranila da objavi knjigu sa detaljima iz njihovog privatnog života, a onda i kućnog videa za odrasle, Dženifer Lopez svom bivšem mužu zabranila i da se pojavi na audiciji za muzičko takmičenje "Američki idol".

Ojani Noa, prvi muž pevačice Dženifer Lopez, neće nastupati na muzičkom takmičenju "Američki idol" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jer mu je jedan od članova žirija to izričito zabranio. Taj "član" je sama pevačica.

Noa se ranije ove nedelje na audiciji u Kaliforniji "uvukao" među takmičare "Američkog idola", i čekao u redu za broj kako bi izašao na binu i svojoj bivšoj supruzi, koja je sada jedan od članova žirija, otpevao serenadu.

Lopezova je saznala da se Ojani nalazi među takmičarima i od producenata Fox televizije zatražila da ga "udalje", što su oni i učinili uz pretnju da će biti uhapšen ukoliko ne odustane od svoje zamisli.

"Producenti su mu stavili do znanja da nije poželjan u 'Idolu' i da će biti uhapšen budu li ga videli na bini", rekao je Ojanijev prijatelj portalu RadarOnline.com i dodao da je "šteta što se to dogodilo, jer je on samo želeo da pokaže svetu kako zna da peva...". Slučajno baš onda kada je ona postala jedan od članova žirija...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.