Bivši specijalac uhapšen zbog praćenja Vučića!

Izvor: Mondo, 29.Nov.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši specijalac uhapšen zbog praćenja Vučića!

MUP Srbije jutros je priveo S.M. iz Crne Gore, bivšeg pripadnika specijalnih policijskih jedinica, zbog sumnje da je pratio premijera Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je potvrdio da je uhapšen bivši pripadnik MUP-a Srbije, pripadnik barske kriminalne grupe koji je osam puta zatečen na prilazu doma porodice Vučić.

On je naveo da je bezbednost premijera >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i svih funkcionera koji bi mogli biti ugroženi maksimalno pojačana.

Mediji su danas preneli da je posle privođenja, S.M. više puta menjao iskaz o tome zašto je pratio premijera.

Inače, danas je premijer Srbije Aleksandar Vučić dao iskaz u policiji povodom tvrdnji "Kurira" da je zajedno sa više osoba učestvovao u pritiscima, ucenama i iznudi protiv pravnog iskaza bivšeg direktora tog dnevnog lista. On se dobrovoljno podvrgao poligrafskom ispitivanju. O tome čitajte OVDE.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bivši specijalac uhapšen zbog praćenja Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2015

MUP Srbije u nedelju ujutru je priveo S.M. iz Crne Gore, bivšeg pripadnika specijalnih policijskih jedinica, zbog sumnje da je pratio premijera Republike Srbije Aleksandra Vučića, javili su beogradski mediji...Kako se navodi, S. M., koji je poslednjih godina bio član jedne kriminalne grupe, nekoliko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.