Bivši fudbaler izboden nožem

Izvor: Press, 01.Dec.2013, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši fudbaler izboden nožem

Virijeviću su prišla dva napadača sa kapuljačama na glavi, uboli nožem i pokušali da ga uvuku u automobil, ali nisu uspeli u tome.
On nije teže povređen, jer ga je odeća zaštitila.
Virijević je slučaj odmah prijavio policiji i izjavio je da nije prepoznao napadače.
Kako je Blic ranije pisao, Virijević je već duže vreme meta reketaša.
Grupa od devet osoba uhapšena je u aprilu pod sumnjom da su od Virijevića iznuđivali ogromne sume novca, stanove, vile, automobile... Među uhapšenima su bila i dvojica pripadnika MUP-a Srbije.
Virijević je inače, investitor i kum fudbalera Dejana Stankovića. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Reketaši izboli kuma Dejana Stankovića?

Izvor: Večernje novosti, 02.Dec.2013, 03:48

Bivši fudbaler Nikola Virijević izboden je nožem u Požarevcu! Njega su u nedelju uveče napala dva nepoznata muškaraca i na sreću, nisu mu naneli rane opasne po život.Virijević je odmah slučaj prijavio policiji i rekao im da nije prepoznao napadače. Inače, Virijević je kum bivšem proslavljenom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.