Bivši fudbaler Partizana Nikola Malbaša uhapšen zbog pokušaja ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2020, 17:00

Bivši fudbaler Partizana Nikola Malbaša uhapšen zbog pokušaja ubistva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su bivšeg fudbalera Partizana Nikolu Malbašu (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju nad četrdesetsedmogodišnjim muškarcem u Zemunu.

On se tereti da je, 8. jula ove godine, ušao u automobil oštećenog i nakon kraće verbalne rasprave zadao mu više uboda nožem u stomak, a zatim istrčao iz vozila i pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana uhapšen zbog pokušaja ubistva

Izvor: B92, 19.Jul.2020

Nekadašnji levi bek Partizana Nikola Malbaša uhapšen je u Beogradu zbog pokušaja ubistva...Kako se navodi, on je 8. jula nožem zadao nekoliko uboda 47-godišnjem muškarcu u Zemunu...Spekuliše se da je u pitanju narko-diler u čiji je Malbaša ušao u automobil i nakon kraće verbalne rasprave...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.