Bivšem novosadskom policajcu ostavili bombu u zgradi

Izvor: Beta, 15.Jan.2021, 21:59

Bivšem novosadskom policajcu ostavili bombu u zgradi

Ulica Ilije Birčanina u Novom Sadu bila je danas zatvorena nekoliko sati zbog sumnje da je postavljena bomba u ulaz stambene zgrade u kojoj stanuje bivši policajac Dalibor Bogdanović na koga je 2019. godine pokušan atentat, preneo je portal Nova.rs.Policija je na biciklu u ulazu pronašla mobilni telefon oblepljen izolir trakom, iz kog su virile žice, a koji je verovatno trebalo da posluži za aktiviranje eksplozivne naprave, objavio je portal.U novosadskoj policiji za sada se nisu zvanično oglašavali povodom incidenta, sem što je potvrdjeno da je pronadjen "oblepljen telefon sa žicama" i da je u toku dalja provera.Nakon detaljne pretrage, policija je uklonila sumnjivi predmet, odnela bicikl, a uzeti su i snimci kamera sa video nadzora, kako bi se utvrdilo kada je telefon zalepljen za bicikl i ko ga je uneo u zgradu. Eksploziv još nije pronadjen.Na Bogdanovića je već na sličan način pokušan atentat u maju 2019. godine, kada mu je na istoj adresi postavljen eksploziv pod automobil. Tada je eksplozivna naprava bila postavljena ispod sedišta njegovog džipa, i daljinski je aktivirana u momentu kada je izlazio sa parkinga.Bogdanović je u ekpoloziji teško povredjen, zbog čega mu je amputirana leva noga.Eksplozija je tada oštetila još devet automobila i nekoliko ...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drugi pokušaj likvidacije Dalibora Bogdanovića Boće: Pronađena BOMBA U ZGRADI BIVŠEG POLICAJCA

Izvor: Blic, 15.Jan.2021

Kako se pretpostavlja danas je postavljen eksploziv u ulaz stambene zgrade u kojoj stanuje bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća, zbog čega je Ulica Ilije Birčanina bila blokirana nekoliko sati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.